A tiszta tejsavó izolátummal, tojásfehérje fehérjével és teljes kiőrlésű zabliszttel készült WHEYCAKES a palacsinta és gofri jobbá fejlesztésére!
Egy adag WHEYCAKES csak víz és hő hozzáadásával fogyasztható és akár 6-szor több fehérjét, kevesebb mint feleannyi szénhidrátot és akár 80%-kal kevesebb cukrot tartalmaz, mint a hagyományos palacsintakeverékek. Az egész napos reggeli most lett WHEY jobb!
Adagolás:
KÖNNYŰ ÉS HABOS TEJSAVÓFEHÉRJE PALACSINTA
1. LÉPÉS: Kenjünk be egy nagy, tapadásmentes serpenyőt főzőspray-vel, és közepes lángon melegítsük fel. Ha elektromos sütőlapot használunk, melegítsük fel 190 C-ra. A serpenyő akkor elég forró, ha egy vízcsepp sistereg, és azonnal eltűnik a felszínéről.
2. LÉPÉS: Adjon egy kiskanál WHEYCAKES-t és 60 ml vizet (a vékonyabb palacsintákhoz valamivel több folyadékot használjon) egy kis tálba. Keverje össze egy villával, amíg jól összeáll. Ne keverje túlságosan össze. A tésztának kissé darabosnak kell lennie. Hagyja állni 1-2 percig, hogy besűrűsödjön.
3. LÉPÉS: Öntse a tésztát a meleg serpenyőbe vagy a sütőlapra. Minden adagból 1 nagy vagy 2-3 kisebb WHEYCAKES készül. Süssük addig, amíg a felső oldalán buborékok kezdenek felpattanni. Fordítsa meg, és folytassa a sütést, amíg az alja aranybarna nem lesz. (oldalanként körülbelül 1-2 perc).
4. LÉPÉS: Azonnal fogyassza, amíg forró és friss. OPCIONÁLIS: A WHEYCAKES tetejére fűszervajat, friss bogyós gyümölcsöket, mogyoróvajat, lekvárt és/vagy csökkentett cukortartalmú szirupot tehet.
KIADÓS TEJSAVÓFEHÉRJE GOFRI
1. LÉPÉS: Melegítse fel a gofrisütőt. 2. LÉPÉS: Készítse el a WHEYCAKES keveréket a sűrű fehérjepalacsinta elkészítéséhez hasonlóan (lásd fent) 3. LÉPÉS: Öntse a tésztát a forró vasalóba, és süsse, amíg a gofri aranybarna nem lesz. 4. LÉPÉS: Élvezze azonnal. Ha kívánja, a tetejére fűvel táplált vajat és csökkentett cukortartalmú szirupot tegyen.