www.bodycenter.hu címen elérhető internetes áruházunkban történő megrendeléssel szerződés jön létre a megrendelő, mint Vevő és a webáruház üzemeltetője, mint Szállító között. A szerződés tárgya a webáruházban szereplő valamennyi forgalmazott árucikk.

Üzemeltető: 1234 Development Solutions Kft.

Székhely: 1035 Budapest, Szentendrei út 2/B. I/6.

Adószám: 27076181-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-348074

Árak, termékinformációk

Webáruházunkban minden esetben a termékek bruttó vételára kerül feltüntetésre, azaz áraink tartalmazzák a törvényben előírt általános forgalmi adót. Áraink fix árak, abból további kedvezményt – a termék adatlapon feltüntetett esetleges akció és a rögzített értékhatárok alapján meghatározott kedvezmény kivételével – nem nyújtunk. A termék adatlapon szereplő képek és leírások tájékoztató jellegűek, nem vállalunk felelősséget a csomagolás, termék összetétele, vagy a termék más paramétereinek változása miatt.

Vásárlás menete

A kiválasztott termékeket a KOSÁRBA HELYEZÉS ikonra kattintva tudja összegyűjteni. A kosár tartalmát megtekintheti a jobb felül található KOSÁR ikonra kattintva.

Vásárolhat regisztrált felhasználóként, de akár regisztráció nélkül is! Ha már korábban regisztrált, akkor a megadott e-mail címmel és jelszóval tud belépni és még könnyebben leadni rendeléseket. A regisztráció előnye, hogy nem kell minden vásárláskor megadni a rendeléshez szükséges adatokat. A regisztráció során lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre is.

A rendelés beérkezését követően a rendszer egy automatikus e-mail-t küld az Ön által megadott e-mail címre, jelezve, hogy rendelése beérkezett a rendszerünkbe. Ezt követően 1 munkanapon belül megkezdődik a rendelés feldolgozása. Abban az esetben, ha a megrendelt termék elfogyott és az átlagos szállítási idő maximumánál várhatóan több a várakozási idő, tájékoztatjuk ennek tényéről, valamint a várható beérkezés dátumáról is. A csomag összeállítását követően a feladás napján rendszerünk a "Szállítás alatt” státusz üzenetet küldi a megrendelő részére e-mailben. 

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy akár teljes egészben.

Szállítás és fizetés

Igénybe vehető szállítási módok:

  • Átvételi ponton történő személyes átvétel / INGYENES / -  ÁTMENETILEG SZÜNETEL!
  • Házhoz szállítás
  • Pick Pack Pont-ra történő kiszállítás

Fizetési módok:

  • előreutalás / Minden szállítási módnál alkalmazható /
  • utánvét / Futárszolgálatnál történő fizetésnél, valamint Pick Pack Ponton történő átvételkor /
  • bankkártya /egyes Pick Pack Pontokon/

Ha előreutalással kíván fizetni, kérjük megrendeléskor a Szállítási/Fizetési módot ennek megfelelően válassza ki! Előreutalásos fizetés választása esetén a megrendelés feldolgozását követően elküldjük Önnek a számlát, mely tartalmazza a fizetendő bruttó végösszeget és bankszámlaszámunkat is. Az összeg beérkezése után a megrendelt termékeket átadjuk a futárnak szállításra.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy webáruházunk online számlázási rendszert alkalmaz, így a rendelést tartalmazó számlát nem a csomagban, hanem elektronikus levélben juttatjuk el a rendeléskor leadott e-mail címre!

Szállítás futárszolgálattal

Csomagját a feladás után 1-2 munkanapon belül kapja kézhez! Utánvétes fizetés esetén a rendelés végösszegét - a termék(ek) árát és a szállítási díjat - a csomag átvételekor a futárnak kell a csomag átvételekor kifizetni. A fizetendő bruttó végösszeget a megrendelés összesítője és a "Szállítás alatt" státuszt visszaigazoló értesítő levél tartalmazza. 

Ha előreutalással kíván fizetni, kérjük megrendeléskor a Szállítási/Fizetési módot ennek megfelelően válassza ki! Előreutalásos fizetés választása esetén a megrendelés feldolgozását követően elküldjük Önnek a számlát, mely tartalmazza a fizetendő bruttó végösszeget és bankszámlaszámunkat is. Az összeg beérkezése után a megrendelt termékeket átadjuk a futárnak szállításra.

Futárszolgálati alapdíjak a kézbesítendő csomag tömege alapján:

Fizetés előreutalással  Fizetés utánvéttel
0-1 kg1350.-1650.-
1-3 kg1450.-1750.-
3-5 kg1550.-1850.-
5-10 kg1750.-2050.-
10-15 kg1950.-2250.-
15-20 kg2150.-2450.-
20-25 kg2450.-2750.-
25-30 kg2750.-3050.-
30-40 kg3350.-3650.-

Megjegyzés: egyes termékek terjedelmüknél fogva nem szállíthatók futárszolgálattal, így ezek kiszállítását teherfuvarozó partnerünk egyedi árajánlat alapján vállalja.

FIGYELEM! A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, ezt követően a csomagot visszaszállítják raktárunkba, és csak újabb szállítási díj megtérítése esetén tudjuk ismételten kiküldeni!

Pick Pack Ponton történő átvétel

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 350 településében található több, mint 500 átvételi pont valamelyikére, ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

Az átvevőpontok jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú (akár 0-24 órás) nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni kívánó ügyfeleinket. 

Pick Pack Pont szállítási díjak

Fizetés előreutalással  Fizetés utánvéttel
S méret1250.-1550.-
M méret1450.-1750.-
L méret1650.-1950.-
XL méret1850.-2150.-
XXL méret2050.-2350.-

Maximális csomagméret: 19,9 kg, 60 cm oldalhosszúság

Elállási jog

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított  8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét a rendelet 1. § (4) a) pontjára, melynek értelmében a rendelet bizonyos részeit nem kell alkalmazni az élelmiszerekre és egyéb, mindennapi fogyasztásra alkalmas termékek házhozszállítására.

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, azonban köteles a nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett kár megtérítésére.

Elállási igény esetén a terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni a számlán szereplő címre. Kizárólag hiánytalan tartalmú és sértetlen állapotú termék visszaszolgáltatása esetén áll módunkban a vételárat megtéríteni, a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül. Az elállási szándékot a megrendelő köteles előre írásban jelezni e-mail-ben, vagy postán küldött „Elállás” tárgyú levélben. Az áru visszajuttatása a megrendelő költsége, utánvéttel visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni.

VISSZAKÜLDÉS MENETE

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a küldemény átvételételétől számított 7 napon belül fogyasztónak minősülő vásárlók indoklás nélkül visszaküldhetik a termékeket vagy élhetnek elállási jogukkal. A Vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján telefonon, vagy e-mailben is gyakorolhatja. A Vásárló jogosult az elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolni.

A termékek kézhezvételének, átvételének időpontja:

  • átvevőponti átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja
  • házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja

Elállás esetén a Vásárló köteles a termékeket saját költségén a Vállalkozás telephelye szerinti címre visszaküldeni. A Vállalkozás köteles az elállásról való tudomásszerzéstől, vagy legkésőbb a termék igazolt visszavételének dátumától számított 7 napon belül a Vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a házhozszállítás költségeit a Vásárlónak visszafizetni.

Elállás esetén a Vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

Elállás esetén a Vállalkozás a Vásárlónak visszajáró összeget átutalás vagy készpénzfizetés útján téríti vissza. A Vásárló kifejezett beleegyezése alapján a Vállalkozás a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a Vásárlót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti.

A Vásárló által utánvéttel visszaküldött termék átvételét a Vállalkozás jogosult megtagadni!

Olyan termékek esetén, ahol megállapítható, hogy az elállást megelőzően Vásárló azt használatba vette, Vállalkozás az állapotfelmérési jegyzőkönyv alapján 20-50%-ig terjedő értékcsökkenés levonására jogosult.

Felelősség

A webáruház használata feltételezi az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget azért a kárért, amely a webáruházhoz való csatlakozás során, vagy amiatt következett be. Az Ön felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatokat a behatolóktól. A webáruház üzemeltetője nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

Megrendelését csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a regisztrációkor, illetve a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal töltötte ki. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk!

A termékekhez kapcsolódó ismertető, leírás, használati utasítás pontatlanságából, hiányából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Ilyen jellegű panasz esetén kérjük forduljon a termék gyártójához!

Adatvédelem

Az Ön által megadott adatokat a webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelés részleteinek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk ki, kivéve, aki a szerződés teljesítésekor futárszolgáltatás céljából alvállalkozóként/közreműködőként jár el. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően járunk el. A megadott személyes adatokat bármikor megváltoztathatja. Az adatok törlését elektronikus vagy postacímünkre írt levélben kérheti.

Egyéb tudnivalók

A webáruházban történő megrendelés elküldésével a megrendelő kijelenti, hogy elfogadja a jelen feltételeket és tisztában van a rendelés menetével, valamint tudomásul veszi, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után.

Tájékoztatás

Az Európai Bizottság online vitarendezési platformjának címe: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Érvényes: 2020.02.10-től visszavonásig. 

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.