A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát mentesen.
Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik. Forpro SALMON in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz kialakítás. A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás.
Előnyei:
Adagolás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására.
Tápérték: | ||
100 g-ban | ||
| Adagonkénti mennyiség | % Napi érték |
Energia érték | 767 kJ (162 kcal) | 8% |
Összes zsír | 10 g | 14% |
Szénhidrát | 0 g | * |
Fehérje | 18 g | 36% |
Só | 1,2 g | 20% |
* Napi érték nem meghatározott. |