Készlet információ: | Raktáron (HU) - Kézbesítés 2-4 munkanapon belül |
Kiemelkedő fehérjetartalom 92 Hozzáadott, funkcionális l-arginin-hidrokloriddal Magas aminosav tartalom Extra gyors és könnyű felszívódás Rendkívül alacsony zsír- és szénhidráttartalom Alacsony nátrium tartalom Hozzáadott cukor nélkül Sztíviával Gluténmentes Laktózmentes Krémes állag HYDRO WHEY ZERO AZ ABSZOLÚT GYŐZTES Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztes címet A díjat kapjaa Hydro Whey Zero, amely kristálytiszta és gyors, mint a villám A 92-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgel tölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent. Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- és zsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akár verseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabb regenerációt és csökkenti az izomlázat. A legtisztább fehérjepor a legelszántabbaknak, a legjobb eredményekért a BioTechUSA termékkínálatában 1 ADAGBAN(25 g) 23 g fehérje ebből 5 g BCAA L-arginin HCl nitrogén-monoxid produkciót elősegítő funkcionális aminosavval kiegészítve Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t a Hydro Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára, 94-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségi fehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonban kerülniük kell a laktózt azoknak, akik közel 100-os fehérjetartalmú készítményeket keresnek finom és krémes ízekben azoknak, akik edzés utánra szinte azonnal hasznosuló fehérjeport keresnek a regenerálódáshoz versenyfelkészüléshez (esztétikai sportok) gluténérzékenyeknek HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE HIDROLIZÁTUM A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) egy előemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő lerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint a többi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők és tápszerek előállításánál. MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75-a laktóz érzékeny. HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- és keresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egy kiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot (WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztított változata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely így még kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz. MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk. MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), kö...